Monday, April 19, 2010

My Event Management



Event management is the application of the management practice of project management to the creation and development of festivals and events. Event management involves studying the intricacies of the brand, identifying the target audience, devising the event concept, planning the logistics and coordinating the technical aspects before actually executing the modalities of the proposed event. For this year 2010, I have to take Event Management Subject (A319SLL). This course is mandatory status. For this subject I need to develop an understanding of the key elements of an event management strategy. This module introduce to the concept of event planning as a project management function. The intended learning outcomes are that on completion of this module and I should be able to :
  1. Reflect on my employable competencies and career management skills and plan my future development
  2. Develop an understanding of international event management strategy and the reasons for success and failure
  3. Undertaken research to form a realistic and achievable event plan
  4. Develop an event management project plan as part of the marketing and public relations function
  5. Identify the function of sponsorship and celebrity endorsement in event planning
The subject pass requirements module mark must be at least 40% and Employment Learning Programme (blog) must be 'P'. Composition of module marks (including weighting of components) which is 100% of coursework. To make composition of module marks be 100%, I have choose and select the combination of assignments that total 100 points. The assignments that I have done and will do are :
  1. Class Presentation : Question no.7 (30 pts)
For this assignment, need to do in group. In my group have five persons to present. During the presentation day we have decided to wear 'JUBAH' for our presentation. We have done our presentation on Monday, 19th April 2010. My group members are:




  • Me, Wan Siti Noraini binti Wan Yusoff (CVB081213238)(CU200, Section 12)
  • Nadia Haida bt Fakri
  • Nabihah Abd. Hamid
  • Zaidatul Rozaini bt Zamri
  • Siti Salwa bt Azhari

For this assignment we have decided to present about International Islamic Fashion Festival (IFF). This event has been held at Kuala Lumpur Convention Center which represent the fashion of a Islamic women and men with the theme of "Love"..~~ This event have organized by Dato Raja Rezza Shah..~~ The objective of this event is to take an innovative spin on the conventional fashion exhibition to boldly present Islamic culture and attire on an international platform.

Video Of IFF

video



2. Special Event Critique(s) - 2 max (Question no.5) (10 pts each)
  • Observation of my uncle's wedding event ceremony
This event has been held at my house at Pasir Mas Kelantan on 13rd and 14th March 2010.
  • Observation of "Seminar Gerak Usahawan Siswa 2010"
This event has been held at Kolej Poly-Tech Mara Kuala Lumpur on 10th March 2010.


3. Article Review(s) - 2 max (Question no.6) (10 pts each)
  • Article about Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 09)
I got this article through the internet from Daily News website.
  • Article about Anugerah Industri Muzik (AIM)
I got this article from Utusan Malaysia paper, 3 MAY 2010.


4. Special Event Master Plan (Question no.4) (30 pts)
  • For this assignment I have decided to propose a proposal about an annual dinner for employees of Nickay Agency & Trading at Perdana Resort, Kota Bharu, Kelantan.
  • The event will be held on 24th December 2010.
  • It is proposed because where previously Nickay Agency & Trading were not had do that event. The purpose of this event is to appreciate the employees with their work and task with excellent and therefore without the employees, Nickay Agency & Trading will not strong and successful until now.

5. Plan & Conduct a Special Event (Question no.1) (variable credit)
  • We have decided to plan an Annual Dinner Event for the final year students. The persons that are involve are students (include International Business, Accounting and Computer Science course) and lectures final year project. The event date was planned next semester.
  • I also involved in management for this event. For this event, I get position as committee secretariat and receptionist.

Friday, April 16, 2010

My FamiLy


Ni la keluargaku yg bhagia...hehehe.. : : Gmbar ni di ambil masa hari raya puasa tahun lepas... : : Kalau korang nak thu bilangan adik bradik aku 9 org smuanya dan aku anak yang ke 7... ramai kn? kn? kn?... tp best sbb time semua balik meriah je rasa... huhuhu...~~ =) : : Kalau korang nak kenal ummi ngn abah aku korang tngok yang duduk atas kerusi di tengah-tengah, itulah my lovely mum and dad...Mmmuahhh love them very much.... ~~=)... rupa aku ada macam ummi aku x?? hehehe.... : : Ummi aku suri rumah sepenuh masa dan abah aku merupakan seorang pesara guru... : : Yang sulung sekali akak aku, tp dia xde dlm pic ni coz dia smbut hari raya kat umah husband dia kat Johor... akak aku dh ada 4 org cahaya mata dan skang tinggal kt ampang : : Yang second lak abang aku yg pakai baju melayu hijau dan wife dia lak duk sblah dia yg pkai baju nk same colour tu... yang ni lak duk kat Perak dan dh ada 3 org anak : : Yang third lak abang gak yg pakai baju warna pic and wife dia duk depan dia... skang diaorg dah mempunyai 3 org cahaya mata dan skang tinggal kat puchong... : : Yang ke empat pompuan, tp xde dlm pic ni coz smbut raya kt umah kluarga mertua... dh ada 4 org cahaya mata dan tinggal kat Bachok, Kelantan.... : : No 5 lak abang aku yang pakai baju warna purple tu dan sblah dia tu wife dia dan dikurniakan seorang cahaya mata... comel sngt... : : Anak ke 6 lak akak aku yang duk atas kerusi yang tongkat dagu tu... yang tu xkawin lg... and still available...hehehe... skang duk kat Johor... : : Yang ke 7 lak aku lah... yg paling comel skali dlm pic tu... hehehe.... aku pun belum kawin lg but not available dh... kehkehkeh... ~~=)... : : Bawah aku adik lelaki aku yang duk sblah ummi aku tu... yang ni msih blaja lg kat UNIMAS... : : Then last skali adik pompuan aku... tp xde dlm pic gak coz pegi beraya kat umah jiran tetangga ngn anak2 sdara... adik aku yg ni bru darjah 2 dan sngt manja org nye... comel sngt... ...hehehe... : : Korang cuba kira brapa smua jumlah anak2 sdara aku... ckup tak 15 orang?? dh bleh wat team bola sepak kn... hehehe.... : : Sorry sngt2 coz xdpt tunjuk smua pic adik bradik aku and anak2 sdara aku... insyaAllah nnti aku akan upload ea... : : Kalau korang nak tahu inilah keluarga tercinta ku... dan aku sangat bersyukur di atas kurniaanNYA kepadaku sebuah keluarga yang bahagia.. Alhamdulillah..... ~~=)...

My FianCee

Hello all...I'm introducing, besides me is my fiancee Ahmad Fahmi bin Mat Nasir... : : Handsome x? ...hehehehe... : : I don't care whatever peoples have said about him because I'm really know who is he... I love him with all my heart... ~~wink =)) : : For me he is a very kind person, hardworking, keep praying, responsible and quiet person.. : : Although our relationship as being so long, many challenges that we have faced to ensure that our relationship still together to this day and forever ...InsyaAllah... : : Many things that have happened that tested my patience and trust to him... ~~ermmm...very sad.. : : But we have faced it with great patience... ~~thanks dear because you are always by my side.. ~~ wow! romantic part...hehehe... : : I pray that our relationship will still together forever and he will love me with all his heart, be honest to me and give his full trust to me...:: I love you so much dear... Hope our relationship will be blessed by Allah...InsyaAllah...:: I'm very happy...: : =))..

EduCati0n


I started studying at age 4 years old in the School Kindergarten at Sekolah Kebangsaan Kampung Baru ~ this time, I'm very itchy to go school early .. hehe ... :: And then at the age of 5 years old and 6 years old I have been moved to the Pre-School at the Sekolah Kebangsaan Lati :: at the age of 7 years old I started going to primary school which is a standard 1 at the same school, Sekolah Kebangsaan Lati until the end of standard 6 :: in my UPSR, I have received the results of 4A and 1B ~ this time I very hard study to get good result and get the presents from my parents and family .. hehehe... :: with the result that I was able to boarding school which is SMK Agama Wataniah from form 1 to form 3 ~ this time I looks like 'ustazah' because I need to wear 'tudung labuh' .. hehehe ... :: In my PMR result, I got 3A and 6B ~ I'm frustrated, why can not the result be 6A 3B?? but I need to accept because the things that happens is from our Mercy 'Allah'.. :: Because I cannot stay away from my family, I have moved into the secondary school near to my home which is Sekolah Kebangsaan Sultan Ibrahim Satu from form 4 until form 5 ~ the real reasons also because i don't like to study Arabic Language ~ ~ wink =) :: after I got 2A results then cannot remember how many b & C, I can further my study to the Polytechnic Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah, Jitra kedah in course Diploma in Accounting ~ this time i have two feeling which are happy and sad...I'm happy because I can further my study and I'm sad because I cannot live faraway from my family..hehehe .. :: After completing my studies in Diploma, I apply to College Poly-Tech Mara, Kuala Lumpur in the course of Business IT with Accounting .... until now still studying at KPTM ... huhuhu ... : : I have long journey to finish my study.. there have happiness and sadness to get a Degree... not easy to get it and I must try my best..This is to fulfill my dreams and my family's dream and also my future life...InsyaAllah...

Thursday, April 15, 2010

mYseLf


Assalamualaikum.....

Thanks sangat2 kepada korang yang sudi mengunjungi blog aku yang xseberapa cantik ini... tp ok la gak kn....hehehehe..(xmalu tol puji blog sendiri).... : : korang xkisah kan klu aku membahasakan diri aku ini sbg aku...huhuhu.... bak kata org putih nevermind...wakakaka... : : sape2 yang dh penah kenal aku mmang dh thu kan nick name aku 'aini'... Nama penuh yang smemangnya indah di dengar adalah Wan Siti Noraini binti Wan Yusoff...kikiki... : : Kampung halamanku yang indah lg tercinta terletak di Kelantan.. ni alamat umah aku taw : Blok C-29 JPN Lati, 17000 Pasir Mas, Kelantan... Klu korang g Kelantan jgn lupa taw singgah umah aku then if korang nk kawin jgn lupe jemput aku.. aku dh bg alamat dh tu...huhuhu... : : Aku dilahirkan pada 1 Januari 1987 di Kg. Pengkalan Batu, Pasir Mas, Kelantan... : : Skarang umo aku dh mencecah 23 tahun but still muda ag kan? kan? kan?...hehehe... : : Aku ni simple person, nk kata aku baik xde la baik sngt tp ok la...huhuhu... Aku xsuka org yg suka menyibuk psal aku and aku gak xsuke menyibuk sal org.. aku sngt anti ngn org yang suka wat barang aku cam barang dia, mmang aku xsuka.... Nk kata aku ni pnyabar bleh gak la tp aku xboleh bila org pijak kepala aku...yela, dh kita wat baik jgn le ade yg nk ambil ksempatan... pk2 kanlah wahai teman2 ku..hehhehheh... : : aku suka sangat bersukan dan sukan yang sememangnya ak minat adalah bola tampar... ak start main bola tampar ni dari umur ak 10 tahun sampai skang... korang tngok je ak kecik, tp ak terer taw main bola tampar... tangan ak kuat dol...hehehe... : : Kalau korang nk tahu pasal ak nye background study korang bleh tngok kat education... kat situ ak dh cite smuanya... : : Then sape2 yg nk tahu pasal ak nye family, korang bleh tngok kat My Family... kt situ ak dh cite...ok.... : : Aku dh xthu nk cite ape lg... if korang nak tahu pape psal aku korang bleh je tanya aku... jgn segan2 taw...hehehehe... : : Lastly, aku nk minta maaf skiranya ada terkurang dalam blog aku ni... aku xpndai sngt nk buat blog ni, buat pun untuk membe2 yg nk knal aku lbih rapat lg... baik hati x aku?? hehehe...(perasan btol)... Then, aku gak nak minta maaf sekiranya aku ada mnyakitkan hati korang selama ini samaada dalam keadaan sedar atau x... harap korang maafkan ak ea... Selamat Menyelongkari Blog aku ni...daaaa...